By / 19th juny, 2018 / General / Off

A l’Illot Gran tenim un equip de monitors professionals provinents de Lleure dos mil, que vetllen en tot moment perquè cada grup tingui les activitats que necessita, perquè pensem que la qualitat, la professionalitat i la innovació són els principals ingredients per l’èxit, des de 1994 els nostres companys i companyes de Lleure dos mil són els responsables de gestionar i dirigir totes les activitats de casa nostra i fer gaudir a petits i grans d’uns dies plens d’aventures i emocions.

Oferim a les escoles una àmplia varietat d’activitats d’un dia per a desenvolupar aprofitant la natura que ens envolta. Tenim diferents projectes adaptats a cada tipologia de grup, sempre amb un fil conductor que ens guiarà durant totes les colònies. Aconseguirem amb aquestes jornades, una sèrie d’objectius que considerem prioritaris:

  • Fomentarem l’autonomia personal dels nens i nenes.
  • Descobrirem a través d’aquestes activitats nous racons, la cultura i les tradicions del territori català, la seva fauna i flora i els diversos ecosistemes amb una aproximació vivencial.
  • Desenvoluparem una singularitat del model educatiu català amb el qual es basen les nostres activitats.
  • Afavorirem la cohesió del grup d’infants.
  • Aconseguirem que sigui una experiència única, emocionant i extraordinàriament significativa en el desenvolupament dels infants.

Consulteu el catàleg i descobriu les sortides més especial per als vostres grups.