L’estiu és un temps per desconnectar, gaudir, jugar, conviure i seguir aprenent. A l’Illot Gran s’hi organitzen diferents estades d’estiu per tal de que els nens/es i joves passin uns dies inoblidables realitzant activitats molt diferents a les del dia a dia.

 

La nostra instal·lació està situada dins un entorn fantàstic envoltat de natura i velles tradicions. El nostre equip professional del lleure tindrà en tot moment cura dels vostres fills i filles, vetllant per la seva diversió, el seu son, alimentació, emocions…

Per a més informació de les possibilitats de les nostres colònies, feu clic sobre la imatge! 

 

 

SUMMER CAMPSCHOOL (de l’1 al 7 de juliol)

 

Unes colònies que combinen l’aprenentatge de l’anglès amb el lleure i la diversió. Aquestes colònies ofereixen aprendre o reforçar l’anglès però sense oblidar que estan de vacances i que cal passar-ho molt bé, jugant i gaudint d’activitats.

A Summer Campschool els vostres fills i filles passaran uns dies per submergir-se en l’anglès i aprendre d’una forma divertida, per cantar, riure i jugar, per fer amics, descobrir noves paraules a la natura i al joc, per viure un munt d’aventures… i passar unes vacances divertides!

Edat dels participants: de 6 a 12 anys

Per més informació fes clic a sobre la imatge.