By / 23rd gener, 2018 / General / Off

DUBTEU A L’HORA D’ORGANITZAR UNES COLÒNIES?

Les colònies escolars formen part del curs educatiu de moltes escoles catalanes i són una experiència vital única que tots els nens i nenes haurien de viure un cop l’any! Durant uns dies aprendran la importància dels valors fonamentals: CONVIVÈNCIA AMB ELS COMPANYS I MESTRES, DESCOBRIMENT DE L’ENTORN, AUTONOMIA I AUTOCONEIXENÇA, i tot sense deixar d’aprendre matèria curricular del curs que els pertoca, aconseguiran adquirir un aprenentatge a través de l’experimentació.

QUÈ US PROPOSEM?

L’Illot Gran és una casa que està totalment adaptada a les necessitats de nens i nenes i compten amb amplis espais tranquils enmig de la natura, ideals per a rebre un grup d’alumnes i fer-los gaudir durant les colònies amb diferents històries i activitats. Amb diferents projectes diferents com a fil conductor dels dies que passareu amb nosaltres, tenim clar que l’eix essencial de l’estada ha de basar-se en els valors i la qualitat pedagògica. Amb aquesta experiència, aconseguirem que els nens i nenes sumin en autonomia personal, amb autoconeixement i practiquin i millorin la cohesió grupal i el treball cooperatiu.

LA NATURA SEMPRE ANIRÀ DE LA MÀ DELS INFANTS

Aquestes colònies escolars estan pensades i organitzades en un espai on la natura n’és la protagonista, fent créixer així als nens i nenes en VALORS I ESTIMA PER L’ESPAI NATURAL I EL TERRITORI. Perquè creiem que és una eina educativa que posa a disposició dels mestres un espai on promoure la CURIOSITAT innata dels infants, la DESCOBERTA NATURALÍSTICA i l’aproximació científica, experimental i vivencial als principals ecosistemes del territori català.

JUNTS FAREM QUE ELS INFANTS HO RECORDIN PER SEMPRE

Hem de potenciar els infants amb unes colònies escolars per transmetre’ls una part del nostre patrimoni i enriquir amb un petit tros de la història vital cada un dels nens i nenes. Us animem doncs a fer que els alumnes gaudeixin d’una experiència única, emocionant i extraordinàriament significativa en el seu desenvolupament que recordaran per sempre en qualsevol de les nostres cases de colònies, sabent que tot el que farem servirà per a fer créixer una mica més com a persones a tots els nens i nenes.