Activitats d’un dia a l’Illot Gran!

By / 4th maig, 2018 / General / Off

Els dies de festa s’han d’aprofitar! Si veniu a l’Illot Gran us podem organitzar una jornada molt especial amb activitats de tot tipus per descobrir el Penedès acabant amb un bon àpat a casa nostra.

Read More

SUMMER CAMPSCHOOL!

By / 24th abril, 2018 / General / Off

Uns dies per submergir-se en l’anglès i aprendre d’una forma divertida tot cantant, jugant, rient i fent amics. Descobriran noves paraules enmig de la natura i passaran una setmana de vacances d’estiu inoblidable.

 

Un any més, a l’Illot Gran acollirem el Summer Campschool, unes colònies amb l’anglès i la música com a fils conductors que tenen com a objectiu principal passar uns dies genials acompanyats de grans persones. Així, combinarem l’aprenentatge de la llengua anglesa i la música amb moltes activitats a l’aire lliure, reforçant així aquestes matèries sense oblidar que els nens i nenes estan de període de vacances.

 

Read More

ARRIBA LA SETMANA SANTA

By / 23rd març, 2018 / General / Off

Un any més arriba la setmana santa i amb ella la festa de pasqua. A Catalunya, celebrem la pasqua cristiana el diumenge següent del dia de Rams o pasqua jueva. Coincidint amb la resurrecció de Jesús, ha esdevingut una de les festivitats més importants per als cristians. Així també, al llarg dels anys, s’han anat establint diferents tradicions que han fet de la festa una de les més populars.

Read More

Treballs de síntesi a l’Illot Gran

By / 22nd març, 2018 / General / Off

A mesura que avança el curs i que s’apropa l’estiu, a tots els cursos de secundària dels instituts els arriba l’hora de fer els treballs de síntesi. Treballs focalitzats en un tema concret, on la cooperació i el treball en equip és bàsic per a obtenir uns bons resultats.

Read More

S’acaben les calçotades a l’ILLOT GRAN

By / 16th març, 2018 / General / Off

Arriba la primavera i amb ella s’acaba una nova temporada de calçotades a l’Illot Gran. Una temporada que, un any més, ha sigut molt especial gràcies a tots aquells que ens heu donat confiança.

Read More

A L’ILLOT GRAN OBRIM CALENDARIS PEL CURS 2018/2019!

By / 1st febrer, 2018 / General / Off

Sabem que les colònies escolars signifiquen una part molt esperada per els nens i nenes de tots els centres. És per això que des de ben d’hora ens fiquem a treballar per a oferir-vos la millor opció per a gaudir d’una estada genial!

Read More

IMPORTÀNCIA DE LES COLÒNIES ESCOLARS

By / 23rd gener, 2018 / General / Off

DUBTEU A L’HORA D’ORGANITZAR UNES COLÒNIES?

Les colònies escolars formen part del curs educatiu de moltes escoles catalanes i són una experiència vital única que tots els nens i nenes haurien de viure un cop l’any! Durant uns dies aprendran la importància dels valors fonamentals: CONVIVÈNCIA AMB ELS COMPANYS I MESTRES, DESCOBRIMENT DE L’ENTORN, AUTONOMIA I AUTOCONEIXENÇA, i tot sense deixar d’aprendre matèria curricular del curs que els pertoca, aconseguiran adquirir un aprenentatge a través de l’experimentació.

Read More

Concurs de fotos a les CALÇOTADES de l’ILLOT GRAN!

By / 22nd gener, 2018 / General / Off

 

Si aquest 2018 celebreu una calçotada amb nosaltres a l’Illot Gran, participeu al concurs que us hem preparat! Aconseguiu fer la foto MÉS DIVERTIDA possible i compartiu-la amb nosaltres! Un cop acabada la temporada de calçotades, totes les fotos entraran al sorteig d’un LOT DE PRODUCTES DEL PENEDÈS!

 

 

Read More

ENTREVISTA A RÀDIO ESTEL!

By / 19th gener, 2018 / General / Off

Us compartim l’entrevista que ens van fer des de Ràdio Estel i en la que parlem de l’experiència de les Calçotades a l’ILLOT GRAN!

 

Encara no heu fet la vostra reserva?

 

JA TENIU LES COLÒNIES A PUNT?

By / 15th gener, 2018 / General / Off

Esteu buscant el lloc ideal per a organitzar les vostres colònies de setmana santa i estiu? A L’Illot Gran sabem que les colònies formen part de les activitats més esperades tan pels usuaris com per les famílies. És per això que us oferim la instal·lació més adient segons les vostres necessitats.

 

Read More