S’acaben les calçotades a l’ILLOT GRAN

By / 16th març, 2018 / General / Off

Arriba la primavera i amb ella s’acaba una nova temporada de calçotades a l’Illot Gran. Una temporada que, un any més, ha sigut molt especial gràcies a tots aquells que ens heu donat confiança.

Read More

A L’ILLOT GRAN OBRIM CALENDARIS PEL CURS 2018/2019!

By / 1st febrer, 2018 / General / Off

Sabem que les colònies escolars signifiquen una part molt esperada per els nens i nenes de tots els centres. És per això que des de ben d’hora ens fiquem a treballar per a oferir-vos la millor opció per a gaudir d’una estada genial!

Read More

IMPORTÀNCIA DE LES COLÒNIES ESCOLARS

By / 23rd gener, 2018 / General / Off

DUBTEU A L’HORA D’ORGANITZAR UNES COLÒNIES?

Les colònies escolars formen part del curs educatiu de moltes escoles catalanes i són una experiència vital única que tots els nens i nenes haurien de viure un cop l’any! Durant uns dies aprendran la importància dels valors fonamentals: CONVIVÈNCIA AMB ELS COMPANYS I MESTRES, DESCOBRIMENT DE L’ENTORN, AUTONOMIA I AUTOCONEIXENÇA, i tot sense deixar d’aprendre matèria curricular del curs que els pertoca, aconseguiran adquirir un aprenentatge a través de l’experimentació.

Read More

Concurs de fotos a les CALÇOTADES de l’ILLOT GRAN!

By / 22nd gener, 2018 / General / Off

 

Si aquest 2018 celebreu una calçotada amb nosaltres a l’Illot Gran, participeu al concurs que us hem preparat! Aconseguiu fer la foto MÉS DIVERTIDA possible i compartiu-la amb nosaltres! Un cop acabada la temporada de calçotades, totes les fotos entraran al sorteig d’un LOT DE PRODUCTES DEL PENEDÈS!

 

 

Read More

ENTREVISTA A RÀDIO ESTEL!

By / 19th gener, 2018 / General / Off

Us compartim l’entrevista que ens van fer des de Ràdio Estel i en la que parlem de l’experiència de les Calçotades a l’ILLOT GRAN!

 

Encara no heu fet la vostra reserva?

 

JA TENIU LES COLÒNIES A PUNT?

By / 15th gener, 2018 / General / Off

Esteu buscant el lloc ideal per a organitzar les vostres colònies de setmana santa i estiu? A L’Illot Gran sabem que les colònies formen part de les activitats més esperades tan pels usuaris com per les famílies. És per això que us oferim la instal·lació més adient segons les vostres necessitats.

 

Read More

JA ÉS AQUÍ L’ÈPOCA DE LES CALÇOTADES!

By / 8th gener, 2018 / General / Off

SAPS QUI VA SER EL PRIMER EN COLLIR UN CALÇOT? 

A finals del segle XIX, a Valls, un pagès conegut com a Xat de Benaiges va descobrir una forma especial de fer créixer la ceba blanca. La plantà de forma que només quedés mig colgada i a mesura que creixia la tapava amb terra. Aquesta acció es coneix ara amb el nom de calçar, i d’aquesta forma de plantació, en sortiren els calçots. Un cop collits els primers calçots, i totalment a l’atzar, el pagès instigador posà un parell de brots de cebes al foc, descobrint així un plat que a principis del segle XX ja havia esdevingut habitual en moltes llars de Valls.

Read More

REGALA EXPERIÈNCIES!

By / 28th desembre, 2017 / General / Off

Cansats i cansades de no saber què regalar? De comprar per comprar?

REGALEU EXPERIÈNCIES A L’ILLOT GRAN!

Tenim una amplia varietat de vivències que podeu regalar als vostres familiars o amics. Des d’àpats fins a caps de setmana o activitats de tota mena. I tot en un entorn immillorable! Trieu i remeneu per convertir el vostre regal en una gran experiència!

Read More

JA TENIM LES CALÇOTADES A PUNT!

By / 14th desembre, 2017 / General / Off

Arriba l’època de les calçotades i a l’Illot Gran ja ho tenim tot preparat perquè la puguis gaudir de la millor manera! Vine amb tota la família i els amics en un entorn tranquil i excepcional, us oferim una calçotada amb menú complert perquè passeu una diada genial.

 

Read More

Les primeres famílies ja han trobat el seu Tió de Nadal!

By / 12th desembre, 2017 / General / Off

El caçations és una activitat on el vostre Tió de Nadal s’amaga en algun indret molt proper a vosaltres. Us donem la geolocalització perquè el busqueu durant 15/20 minuts! Viureu una experiència familiar plena de màgia i il·lusions on els petits de la casa son sempre els protagonistes!

Read More