By / 24th abril, 2018 / General / Off

Uns dies per submergir-se en l’anglès i aprendre d’una forma divertida tot cantant, jugant, rient i fent amics. Descobriran noves paraules enmig de la natura i passaran una setmana de vacances d’estiu inoblidable.

 

Un any més, a l’Illot Gran acollirem el Summer Campschool, unes colònies amb l’anglès i la música com a fils conductors que tenen com a objectiu principal passar uns dies genials acompanyats de grans persones. Així, combinarem l’aprenentatge de la llengua anglesa i la música amb moltes activitats a l’aire lliure, reforçant així aquestes matèries sense oblidar que els nens i nenes estan de període de vacances.

 

Durant el dia, els alumnes rebran dues hores de classes interactives i orals d’anglès a càrrec de professors titulats de l’Escola Joviat i d’okschool i es faran en grups reduïts per a facilitar-ne la producció i participació. També gaudiran de dues hores de classe de música on aprendran a tocar i algun instrument (bateria, piano, guitarra…), a cantar, interpretar, ballar…  amb l’objectiu final de preparar i realitzar un musical. Tot això de la mà de professors titulats de l’Escola Joviat i MiSiCaMi que els ensenyaran a estimar la música!

Per altra banda, sabem que la part més important i que més esperen els nens i nenes son les activitats diverses que els preparem per a passar-ho bé. Aquestes poden ser des d’esportives, jocs, manualitats, excursions, petits tallers… i cada nit, una festa diferent!

 

Totes aquestes activitats, les dirigeixen monitors de lleure educatiu amb un alt domini de l’anglès, fent així d’aquesta llengua l’element vehicular de totes les colònies per a millorar la fluïdesa de tots els nens i nenes sobretot en l’àmbit quotidià. I és que durant les 24 hores els monitors vetllaran els participants i faran que els hàbits dels àpats, llevar-se, ordenar i netejar o l’hora d’anar a dormir es facin sempre en anglès.

Us animem i esperem al Summer Camp d’aquest 2018. Us prometem que ens ho passarem molt i molt bé!

[FEU CLICK AL CARTELL PER A MÉS INFORMACIÓ]